Liesbet blogger

Leer de Blogger kennen! Liesbet for Just40

Geplaatst door / 26 maart 2017

1. Wie ben jij?
Liesbet dus. Al 48 dus over twee jaar word ik hier waarschijnlijk weg gebonjourd. Getrouwd met Theo en moeder van drie boomlange puberzonen van 16, 17 en bijna 19. Eigenaar van B&B Klein Zuylenburg* vlakbij Utrecht.

2. Is er leven naast bloggen? Zo ja, hoe ziet dat eruit?
Totaal versnipperd. Ik doe altijd alles zelf, besteed nooit iets uit. Van schoonmaken tot schilderwerk. Voor de B&B ben ik dagelijks een of twee uurtjes bezig. De honden moeten uit. Ik maak en onderhoud websites. Ik doe twee keer in de week aan krachttraining en ik tennis. Uiteraard boodschappen en huishouden en in loze momenten ben ik op zoek op internet naar bijvoorbeeld onze toekomstige B&B in Frankrijk of een volgende vakantie bestemming op Homexchange.com.

3. Waar kunnen we je ‘in het wild’ aantreffen?Liesbet
Dagelijks in de buitenlucht met de honden.

4. Welk gevoel geeft bloggen jou?
Als ik een idee heb in mijn hoofd wil ik het in een half uurtje op papier kunnen zetten. Als dat niet lukt is het duidelijk nog niet rijp genoeg. Dan corrigeren, opleuken, bijschaven, wegstrepen en als ik er dan zelf om kan lachen ben ik er helemaal hyper van.

5. Wat is jouw meest gênante ervaring?
Ik vind het gênant dat ik altijd moet gillen als ik ergens van schrik. Zo was ik een keer in de weer met de hogedrukspuit, en ik had een voorbijgangster niet aan horen komen. Ze stond ineens achter me, en ik heb echt heel hard gegild, ze schrok zich wezenloos. Daarna krijg ik altijd de slappe lach. Om doodmoe van te worden.

6. Wat is jouw favoriete quote?
Tegenwoordig is dat: “The older I get, the more everyone can kiss my ass”. Want ouder worden is in veel opzichten niet heel leuk, maar deze bijkomstigheid omarm ik van harte. “No guts no glory” vind ik ook een leuke. Je moet jezelf af en toe uitdagen om memorabele momenten te beleven.

7. Stel, je kan in de tijd reizen en mag een gebeurtenis uitkiezen waar je bij mag zijn. Welke zou dit dan zijn?
De tijd van de pioniers in Amerika spreekt me wel aan. Ondanks alle ontberingen en clashes met Indianen was er totale vrijheid. Een lap grond en ga je gang, zorg voor je zelf en regel een bron van inkomsten. Alles lag open. En dan te paard rondscheuren in die ongerepte natuur.

8. Wat is jouw droomjob?
Reisblogger lijkt me wel wat. Of wat Floortje doet. Ik heb het heel even mogen meemaken toen ik in de twintig was. Ik mocht een soort reisprogramma presenteren en ging ervoor naar Guatemala, Chili, Peru, Belize en Ecuador. Te gek was dat.

9. Wat is het moeilijkste dat je ooit gedaan hebt?
Drie kinderen baren in vier jaar tijd. Dat was een beetje overmoedig achteraf gezien.

10. Wat mis je het meeste aan het kind-zijn?
Het ongebreideld fantaseren over het verloop van je leven. Een heleboel dingen zijn inmiddels uitgesloten, dat is wel jammer.

11. Wat was de laatste keer dat je moest huilen?
Dat was vrij recent in een dronken bui, ik kan het me niet precies herinneren maar iemand vroeg iets over mijn moeder en die is 12 jaar geleden door kanker geveld. Er kwam ineens een golf van verdriet uit mijn tenen en ik kon niet meer stoppen. Behoorlijk gênant was het wel want die persoon kende ik net een uurtje. Wat is dit voor een mentaal wrak, dacht -ie waarschijnlijk. Dus tevens antwoord op vraag 5.

12. Als we aan je vrienden of familie vragen jou te beschrijven wat hoop je dan dat ze zeggen?
Ze zeggen waarschijnlijk dat ik geboren ben voor het geluk. Alles komt mij altijd aangewaaid. Ik hoop dat ze ook zeggen dat ik betrouwbaar en echt ben. En leuk.

13. Wat vind je van Just40?
Een verademing tussen de blogs van jonge meiden over mode, eten en make-up. De meeste van die blogs bestaan voornamelijk uit foto’s, terwijl een verhaal lezen van leeftijdgenoten zo heerlijk is.

Lees hier alle (h)eerlijke blogs van Liesbet over… ja waar eigenlijk niet over. En wat zijn wij daar blij mee bij Just40. Thanks! Enne we gaan je echt niet wegbonjouren over 2 jaar, 50 is immers het nieuwe 40. 

—————————————————————————————————————————–

vechtzijde Liesbet* Onze B&B ligt aan het water in Oud-Zuilen, in de Vechtstreek, vlakbij Utrecht. Bent u hier voor zaken, met vakantie of als bruidspaar, onze gastenkamer voldoet aan alle wensen: een huiselijke sfeer, gratis snelle wifi, een gezellige kamer met een comfortabel bed, en: als enige gast krijgt u altijd persoonlijke service.
Klein Zuylenburg is de naam van ons karakteristieke woonhuis bij de brug in Oud-Zuilen. Sinds 2006 hebben wij een B&B gastenkamer voor twee personen met direct uitzicht op het water. Velen hebben zo al kunnen meegenieten van dit heerlijke huis, de ligging in het pittoreske dorp -aan de rand van Utrecht- en de sfeer. Kom ook eens. We zullen u gastvrij ontvangen.
For Your Eyes Only
Schrijf je in voor de weetjes die je als veertiger niet wilt missen!

*Wij zijn 100% anti-spam en jouw privacy en vertrouwen zijn super belangrijk voor ons!

Plaats je reactie

Email (will not be published)