Just40

login

Het leven van de meeste 40’ers is hectisch, agendagestuurd en een continue zoektocht naar balans. We zijn te jong om al in rustiger vaarwater te komen, maar te oud om maar wat aan te modderen. We kiezen! De godganse dag! Bewust & voor kwaliteit!

Veertigers – manager van een huishouden, manager van een eigen onderneming, single, vrouw, man, whatever – you’re JUST 40! En alleen al om die reden ben je bij deze uitgenodigd op ons feest der herkenning. Geen tijd om een heel tijdschrift door te bladeren? No worries! Het online magazine Just40 lees je tussen alle bedrijven door: even snel tijdens het koken een vermakelijk blogje, tijdens het toiletbezoek een nuttig tipje, tijdens een inkakmomentje the latest & hottest trends. Onze focus ligt altijd op jou, fantastische veertiger! We zijn niet vies van een gezonde dosis zelfspot, soms zijn we maatschappelijk betrokken, soms praktisch, soms gewoon lekker even aan het zeiken om het zeiken of op zoek naar de grenzen van het maatschappelijk aanvaardbare, maar we zijn altijd herkenbaar, luchtig en easy to read on the go. We hebben tips, places to go, things to do, feitjes en – cherry on top – de leukste winacties en natuurlijk een call to action, want ja anders gebeurt er nog niets.

We zijn ook geïnteresseerd in wat jullie bezighoudt en graag willen lezen. Just40 biedt dus allerlei mogelijkheden om te reageren (o.a. onder de artikelen/blogs), op die manier kunnen we van elkaar leren. Learning by sharing! We zijn tenslotte lotgenoten.

 


 

 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Just40. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Just40.