win zomer

WINACTIE ->>>>>> EEN ZOMER <<<<<<-

Geplaatst door / 20 maart 2017

Hoewel je het niet zou zeggen als je naar buiten kijkt, is vandaag de meteorologische lente begonnen. Gelukkig komt er vanaf morgen verandering in. Wat snakken de meesten van ons toch naar de zon, lekker buiten zitten met een goed boek en gratis vitamine D. We hebben helaas geen invloed op de zon maar wel op het goede boek. In zeer prettige samenwerking met onze hofleverancier Ambo Anthos mogen we maar liefst 3 exemplaren van “EEN ZOMER” van Tineke Beishuizen weggeven. EEN ZOMER gaat over de pijn van loslaten en wat dat voor een huwelijk kan betekenen. Wellicht is loslaten een herkenbaar onderwerp voor veertigers. Als je kans wilt maken lees dan snel verder…

Het BOEK
Een zomer van Tineke Beishuizen is een intens en meeslepend verhaal over een huwelijkscrisis en de ouder-zoonband. Tineke Beishuizen schrijft columns voor Libelle en van haar hand verschenen eerder onder andere ‘Als zand door mijn vingers’, ‘Wat doen we met Fred?‘ en ‘Schaduwtuin‘.

Een zomer begint op een camping in Frankrijk. Een echtpaar ruziet over de vraag of hun puberzonen een weekje samen achter mogen blijven. De moeder is tegen, de vader heeft zo zijn eigen redenen om een weekje zonder de jongens te willen zijn. Het uiteindelijke besluit om hun zonen achter te laten zet hun huwelijk danig onder druk. Een zomer gaat over de pijn van loslaten en over de vraag hoe samen verder te gaan als de zorg voor de kinderen wegvalt. Met haar toegankelijke en toch scherpe pen slaagt Tineke Beishuizen erin de wankelende relatie tussen twee mensen herkenbaar en invoelbaar te maken.

Tineke Beishuizen
Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller ‘Als zand door mijn vingers‘, die meteen een bestseller werd. Ook haar daaropvolgende boeken kwamen in De Bestseller 60 terecht, zoals ‘Wat doen we met Fred?‘ en ‘Schaduwtuin‘. Ze schrijft al jaren diverse columns voor Libelle.

Te koop bij BOL.COM

Te koop bij BOL.COM

Te koop bij BOL.COM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanna Win?
Wil jij één van de 3 exemplaren van deze geestige romantische comedie winnen?

– Like Just40 & AMBO ANTHOS

– Share het bericht op Facebook (openbaar)

Het boek verschijnt 6 april en we maken de winnaars bekend op zaterdag  27 mei 2017. Wil je niet wachten en het boek al bestellen. Dat kan bij BOL.com.

EEN ZOMER

 

For Your Eyes Only
Schrijf je in voor de weetjes die je als veertiger niet wilt missen!

*Wij zijn 100% anti-spam en jouw privacy en vertrouwen zijn super belangrijk voor ons!

2 Comment

  1. Ik doe graag mee voor een exemplaar. Like (al een hele tijd) en shared, ook getweet, hahaha

  2. Wat een leuke actie.

Plaats je reactie

Email (will not be published)