Joost

Heerlijk Hollands bij restaurant JOOST | Proef de lente

Geplaatst door / 23 maart 2017

JOOST is een gezellig restaurant naast Hotel Vondel midden in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Leidseplein. Het is de perfecte plek om de Oer- Hollandse keuken te proeven.
Verscheidende kunstwerken maken het tot een sfeervolle ontmoetingsplek voor locals en toeristen.
In het restaurant én de groene binnentuin kunnen gasten terecht voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch, een bruisende borrel, een gezellig diner of event.

Op de menukaart staan frisse, Hollandse seizoensgebonden gerechten met de nadruk op eenvoud. Pure, dagverse producten uit de regio voeren de boventoon. Denk bijvoorbeeld aan paté van de Amsterdamse Diny Schouten, gerookte paling, boerderij maiskippenbout, polenta, roodbaars, een dubbel Dutch cheeseburger, stroopwafeldessert of een warm “Tony Chocolonely” chocoladetaartje. Ook staat er een wekelijks wisselende stamppot op de kaart. Heerlijke toegankelijke wijnen van Nederlandse wijnboeren en cocktails met ambachtelijk gestookte likeuren van Van Wees maken de ‘Hollandse’ beleving helemaal compleet. Restaurant JOOST dankt haar naam aan de dichter Joost van den Vondel. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur.

Meer informatie: restaurantjoost.com

—————————————————————————————————————————————————–

Over Vondel Hotels
Vondel Hotels is een unieke collectie 4-sterren hotels, short stay appartementen, een prachtige bed & no breakfast en twee geweldige restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Zijn werkwijze is even eenvoudig als fenomenaal. Hij versmelt krachtig interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de panden zorgvuldig behouden blijven. Voeg daar de perfecte service door toegewijd personeel aan toe en het succes van dit exclusieve collectief is verklaard. Vondel Hotels is als een tweede thuis voor zowel zakelijke als leisure gasten.
Het portfolio bestaat uit: Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, b&nb Herengracht, Hotel JL Nº 76,
Hotel De Hallen met restaurant Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, Hotel de Jonker (2017) en Hotel Overtoomse Houthandel (2018). Meer informatie: vondelhotels.com
For Your Eyes Only
Schrijf je in voor de weetjes die je als veertiger niet wilt missen!

*Wij zijn 100% anti-spam en jouw privacy en vertrouwen zijn super belangrijk voor ons!

Plaats je reactie

Email (will not be published)