Wanted Bloggers

Ga jij voor ons Bloggen?
De opzet van de site is een platform te creëren waar vrouwen (en mannen) van 40+ even lekker kunnen ontspannen, ideeën op kunnen doen en op de hoogte worden gehouden op het gebied van Beauty, Fashion, Mind & Heart, Lifestyle, Man etc.

just40 website (172 of 197)

 

De blogs en artikelen op de site zijn door Just 40 en diverse gastbloggers, op een luchtige, informele en met een gezonde dosis zelfspot en humor geschreven.

 

Just40 is altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste bloggers. Je hoeft echt geen professioneel schrijver te zijn om voor ons te bloggen. Dus of je nou blogt over fashion, beauty, lifestyle, mind & heart, gezondheid, mannen, vrouwen, daten, sport, etc. dat maakt niet uit zolang het maar herkenbaar is en met een knipoog is geschreven. Uiteraard moet het wel gericht zijn op de 40+’er.

Buiten het feit dat het een mooie uitdaging is om te bloggen, staat het natuurlijk ook leuk op je Linkedinprofiel of CV. En hoe leuk is het om elkaar en andere 40+’ers te ‘helpen’ en ervaringen uit te wisselen.

We verwachten van jou, dat:

  • Je 40+ bent;
  • Minimaal 1 keer per 6 weken een artikel aanlevert gedurende een periode van minimaal 1 jaar;
  • De blogs op een informele en luchtige manier worden geschreven;
  • De blogs worden aangeleverd in een Word-document met (legale) afbeeldingen.

Let op: de blogs die je aanlevert worden eigendom van just40.nl.

Herken je je in de site en in bovenstaand profiel, stuur dan een mail naar Just40 of vul onderstaand contactformulier in. 

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht