Me Iris

juni 2012-mei2014 253Just is voor mij persoonlijk een kenmerkend woord. It’s just me. Zo kijk ik tegen mezelf aan. Niets bijzonders of buitengewoons, just plain old me. Maar ook: just do it! En dan niet omdat ik zo vaak Nike’s draag, maar omdat ik vind dat je zo nu en dan eens buiten je comfort zone moet stappen en iets gewoon moet doen, beleven, ervaren. Niet alleen omdat daar is waar ‘the magic happens’ zoals men pleegt te zeggen (die oh zo wijze men… in mijn gedachten zie ik een raad van wijze heren die zichzelf ‘men’ noemt en die bepaalt wat waarheid en wat kul is. Maar ik dwaal af…). Vooral omdat je dan pas weet of het wel of niet iets voor je is. En zo bouw je niet alleen zelfkennis, maar ook zelfvertrouwen op.

Nou genoeg huis-, tuin- en keukenpsychologie van just me. Maar ‘just do it’ is wel de reden waarom ik ben ingestapt bij Just40. Ik was vanaf het begin betrokken als tekstschrijfster. Teksten schrijven is voor mij ontspanning en een toestroom van energie. Waar ik mondeling nog het nodige te winnen heb, voel ik me op papier als een olijf in een martini. I just love it. En daar kwam eind 2014 het moment dat ik gevraagd werd om voor het echie in te stappen. Marlène is al jaren een ontzettend lieve en goede vriendin van mij. Maar samenwerken kan een relatie nog wel eens onder druk zetten. En vooral, kan ik dat wel??? It’s just me!

Wat voor mij een belangrijke les is geweest, is iemand die tot mij doordrong en mij zei: “Durf te dromen!”. Mijn droom is om, naast mijn werk als juridisch adviseur, iets met mijn creativiteit, liefde voor teksten en liefde voor mensen te doen. En Just40 is just that! Dus ik begon te dromen… Just40 just felt right! En hier ben ik dan, een positieve, het-glas-is-halfvol, ietwat perfectionistische maar vrijwel altijd vrolijke dertiger die samen met Marlène met passie en gedrevenheid een online magazine voor veertigers runt. And I just LOVELOVELOVE it! En ik hoop dat die liefde afstraalt op jullie, onze geweldige lezers!

Veel liefs,
Just Me – Iris