overhemden app

Meer dan 2.000 overhemden in je broekzak

Geplaatst door / 9 januari 2017

overhemden.com

Nooit meer de deur uit voor het perfecte overhemd dankzij de meer dan 2.000 heren- en damesshirts in de Overhemden.com app.

Overhemden.com lanceert als eerste niche winkel een overhemden app. De app geeft toegang tot meer dan 2.000 verschillende overhemden van nationale en internationale merken. Hiermee wordt een belangrijke drempel weggenomen voor het online winkelen op mobiel.

“De wereld van herenmode en mooi overhemden kopen verschuift langzaam naar online en apps. Wij bieden een zo goed mogelijke en zo persoonlijke mogelijke ervaring op dit nieuwe medium”, aldus Sean Heukels, oprichter van OVERHEMDEN.COM. “Maar we zijn natuurlijk nog immer telefonisch bereikbaar voor écht persoonlijk advies, de app zit tenslotte op je telefoon”.

Mobile Friendly Shoppen
De app is volledig ingericht op de wensen van de mobiele gebruiker. Het ontwerp is daarom zo schoon mogelijk gehouden. De app navigeert met een paar knoppen die bovendien groot genoeg zijn voor nieuwe senior shoppers.

De overhemden worden in hoge resolutie getoond. En de kenmerken van het product zijn gemakkelijk te vinden. Verder onthoudt de app persoonlijke voorkeuren als boordmaat en bestelgegevens. Tot slot is het eenvoudig om in het platform af te rekenen met alle bekende betaalmethoden. “We zijn zelfs al klaar voor Apple Pay en Google Wallet dat nog in Nederland moeten worden gelanceerd”, winkelen en afrekenen met één druk op de knop op basis van vingerafdruk technieken.”

De app is te downloaden in de iOS Store en de Google Play Store. Kijk voor meer informatie op overhemden.com/apps.
————————————————————————————————————-

Over Overhemden.com
Overhemden.com is een winkel waar consumenten en bedrijven herenkleding en met name overhemden van allerlei nationale en internationale merken vinden. Het is de missie van Overhemden.com om mooie en exclusieve merken overhemden makkelijk toegankelijk te maken met een hoge graad aan persoonlijke service. Dit doen zij online met een webshop en een eigen app voor iOS en Android, en offline in de Heerenzaak te Amsterdam. Lees meer https://overhemden.com

Overhemden.com
Maasstraat 89
1078 HG Amsterdam
+31(0)20 233 16 95
online: overhemden.com of info@overhemden.com

Highstreet
Hooghiemstraplein 152
3514 AZ Utrecht
+31 (0)30 276 91 65
info@highstreetapp.com

For Your Eyes Only
Schrijf je in voor de weetjes die je als veertiger niet wilt missen!

*Wij zijn 100% anti-spam en jouw privacy en vertrouwen zijn super belangrijk voor ons!

Plaats je reactie

Email (will not be published)