La Decollette

Ik slaap op mijn zij. Maar dat zullen jullie voorlopig niet merken dankzij mijn nieuwe ‘boezem’vriend! De winnaars zijn bekend!!!

Geplaatst door / 27 maart 2016

Ik ben een zijslaper. Op mijn zij val ik in slaap en zo word ik ook wakker. Wat ik tussenin doe, weet ik sinds een paar jaar ook. Dan lig ik ook op mijn zij. Tot mijn 35e was dat geen enkel probleem. Daarna leerde ik wat over  rimpelvorming. Dat je ze al slapende kunt krijgen op plaatsen waar je ze niet verwacht, bijvoorbeeld. Ik had me er nooit mee beziggehouden en kon me niet herinneren dat ik ze ooit bij anderen had gezien. Maar toen ik de eerste verticale groef in mijn decolleté zag, ging ik er als een idioot op letten. Het begon met rimpels die in de loop van de dag wegtrokken. Dat wegtrekken duurde steeds langer en na mijn 40e raakte ik in paniek. Ijdel als ik ben (of noem het angst voor aftakeling) besloot ik kordaat op te treden om die rimpels tegen te gaan, tenminste zo lang als mogelijk.

Na een zoektocht op het internet spoedde ik naar de drogist en kocht……..Vicks Vaporub! Te gebruiken bij verkoudheid, griep en nek- en decolletérimpels. En warimpel, het werkt! Dit komt volgens diverse bronnen omdat er menthol en kamfer in zit, een combinatie van ingrediënten die je huid verstevigen. Bovendien is het wat vet, dus het legt meteen een beschermend laagje op je huid.  Ik zag direct verschil en dat voor een paar euro, fantastisch! Voor de lange termijn en de gevoelige huid is dit echter geen goede oplossing. Bovendien was mijn man na een tijdje de geur wat beu en dus zocht ik naar iets anders.

En vond de decolleté pad. Het leek me een goede uitkomst, een zelfklevende gelpad die je huid op zijn plaats houdt tijdens het zijslapen. De eerste nacht werkte het nog wel. Daarna lieten de randjes los en moest ik hem herhaaldelijk terug plakken. Omdat hij zes weken mee moet gaan, begon ik verbandpleister te gebruiken om het ding op zijn plaats te houden. Niet handig. Hij bleek nog een nadeel te hebben toen mijn man op een dag vroeg: “Gebruik je die pad nog steeds?” Ik antwoordde bevestigend en vroeg naar het waarom van deze vraag. “Nou……omdat je dat ziet. Het staat in je huid getekend”. Het ding ging meteen in de prullenbak.

Next.

Ik bleef smeren, zachtjes scrubben, masseren en hopen op vriendelijke lichtinval. Ik probeerde zelfs op mijn rug in slaap te vallen, in de hoop ook zo wakker te worden. Wat uiteraard niet gebeurde. Gelukkig vond ik al snel de meest fantastische oplossing aller tijden: de anti rimpel BH! Of de borstenstring zoals ik hem noem (nee, tieten vind ik echt een walgelijk woord). Hij is niet duurder dan een normale BH en gaat bovendien lang mee. Fantastisch, een eenvoudige, relatief goedkope oplossing voor de zijslapers onder ons die rimpelvorming zo lang mogelijk willen uitstellen. En zelfs als je al rimpels hebt, vervagen deze snel! Hij is verkrijgbaar in diverse prints en eenvoudig aan en uit te doen. Ik heb mijn onmisbare boezemvriend, de Anti-rimpel BH gekocht bij Decollette.nl*

Nu stijgt langzaam maar zeker de temperatuur. Mensen gaan massaal naar buiten om van de eerste zonnestralen te genieten. De jas gaat uit, de trui wordt vervangen door een shirt. Broeken, rokken en jurken worden korter…….en decolletés dieper.

Hoe heerlijk is het om met mooi weer mensen te kijken. Terrasje, drankje erbij en kijken maar. Onvermijdelijk volgt nog altijd het moment dat ik maar niet uitgekeken raak op dat ene decolleté van een nog best jonge vrouw en dat ik denk: wat gebeurt daar allemaal??Decolleté

Alexa

Maar hé, wil je ook van die rimpels af? Dan ben je nog ruim op tijd voor de zomer en een prachtige inkijk. Of misschien heb je  (net als ik, Marlène) een borstoperatie achter de rug en wil je een extra steuntje in de nacht. Dankzij deze blog van Alexa en medewerking van Rachel de Boer van La Decollette.nl maak je kans op de Anti-rimpel BH! We mogen er 2 weggeven onder onze lezers.

1x La Decollette Cobra La Decollette cobraen

1x La Decollette au noir naturel. La Decollette noir

Like La Decollette en Just40 op facebook en deel deze blog. De winnaars worden op 5 mei, bevrijdingsdag bekend gemaakt. 

Wil je niet wachten en je nieuwe boezemvriend, de Anti-rimpel BH nu al in huis halen. Dat kan bij La Decollette.nl.  Je kunt kiezen uit onderstaande kleuren/prints. Klik op de betreffende afbeelding en je wordt direct doorgestuurd naar de site van La Decollette. 

anti rimpel bh naturel

La Decollette Blanche Naturel € 49,95

anti rimpel bh zwart

La Decollette au Noir Naturel € 49,95

Anti rimpel BH multi animal

La Decollette Multi Animal NU van € 49,95 voor  € 39,95

Anti rimpel BH Cobra

La Decollette Cobra: NIEUW! van € 49,95 voor € 39,95

La Decollette is diverse malen opgemerkt in de media. In Nederland o.a. bij NOS Nieuwsuur, LifestyleXperience, Telegraaf/vrouw, Ilovefashionnews.nl, Life & Cooking (Carlo & Irene), Editie NL, RTL Boulevard en in de Telegraaf.

La Decollette bij RTLBoulevard004

Maar ook buiten Nederland krijgt de Anti rimpel BH massaal aandacht. In Amerika is men razend enthousiast over deze geweldige uitvinding. Kym Douglas, vaste beauty-expert van de Ellen Degeneres Show toont hier in de show de Anti-rimpel BH en is er lyrisch over. Ellen Degeneres show

* Anti-rimpel BH Decollette.nl:
Gebaseerd op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, heeft La Decollette© de antirimpel-bh ontwikkeld. Tijdens de nacht doet de antimpel-bh doeltreffend zijn werk. Al na 1 nacht zult u versteld staan van het verbluffende resultaat (wetenschappelijk getest!), en dat zonder dure cosmetische ingrepen.Verticale rimpels ofwel de zg. ‘slaaprimpels’ krijgen geen kans meer zich op het decolleté te vormen, doordat La Decollette de borstpartij ‘s nachts netjes op haar plaats houdt.
Bovendien ook nog eens zó comfortabel, dat het ervaren wordt als een prettige steuntje voor de nacht.
Onlangs is de decollette getest op comfort bij vrouwen die een borstoperatie achter de rug hebben. Plastisch chirurg Benoit Couturaud uit Parijs heeft aangetoond dat in alle gevallen vrouwen meer nachtelijk comfort ervaren als zij onze nachtbeha dragen.

 

For Your Eyes Only
Schrijf je in voor de weetjes die je als veertiger niet wilt missen!

*Wij zijn 100% anti-spam en jouw privacy en vertrouwen zijn super belangrijk voor ons!

2 Comment

  1. wat een grappige datum voor de loting.. 5 mei BEVRIJDING(van je rimpel)SDAG. Ben benieuwd of ik mijn schat hiermee kan verrassen…

  2. Hier zou ik super blij mee zijn! Echt ideaal!

Plaats je reactie

Email (will not be published)